Rob en Rob

We waren al gewend om met twee Bassen te werken, dus om het makkelijk te maken hebben we onlangs twee ‘Roppen’ aangenomen.

Rob Schellens:

Deze Rob (Schel) is specialist in het opsporen van lekkages in leidingwerk. Geen uitdaging is teveel, Rob pakt aan en door. Hij komt uit de installatiewereld waar hij met zijn team vele exclusieve woningen heeft mogen realiseren. Intensief en eveneens specialistenwerk. Precies dat is wat hij nu verder gaat ontdekken binnen LEKK. Wat in de praktijk wel eens fout gaat in de installatiewereld leert hij nu vanaf de andere kant kennen. Fijn dat de kennis van het installatiewerk hem helpt om ook de meest ‘exclusieve’ lekkages te lokaliseren.

Rob Vosters:

Bij de afdeling ‘Droogtechniek’ kan je Rob (Vos) tegenkomen. Hij volgt een intensief traject binnen LEKK om alle facetten binnen ons vakgebied te leren kennen. Hij is erg leergierig en beschikt over de nodige rekencapaciteit in zijn hoofd. Dat is nodig om alle meetgegevens snel te kunnen analyseren en de juiste beslissingen te kunnen nemen om onze droogprojecten snel en efficiënt te laten verlopen. Zodoende kunnen we scherpe tarieven bieden en energieverbruik reduceren.

Meer weten over onze vakmensen? In het kopje ‘Ons team van specialisten’ vindt je meer informatie over onze medewerkers.

 Wilt u meer informatie over onze droogtechnieken?