Vacature Junior
Lekkagespecialist

“Vanwege de sterke groei van ons bedrijf
zijn wij op zoek naar een
enthousiaste lekkagespecialist in regio Bladel!”

Over ons

LEKK is een gespecialiseerd en dynamisch adviesbureau met ruime werkervaring op het gebied van non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel.

Met passie werken wij aan een gezonder leefklimaat en de gezamenlijke oplossing van het probleem. Onze medewerkers zijn actief vanuit geheel Nederland, waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in Bladel, het hart van de Benelux.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij specialistische kennis, focus, betrouwbaarheid en heldere communicatie de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

De functie (40 uur p.w.)
Als lekkagespecialist voer je onderzoek uit naar diverse lekkages. Het doel van jouw onderzoek (lekdetectie) is het besparen van herstelkosten door gericht hak- en breekwerk te kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een lekkende waterleiding, het drukverlies in een cv-systeem of een gebroken afvoerleiding, voor alle voorkomende lekkages beschikken we over de juiste meetapparatuur. Met je vakkundig en duidelijk rapport kan het lek door een erkende installateur worden hersteld.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Takenpakket
Je start vanuit huis of kantoor en gaat zelfstandig op pad met een bus vol onderzoeksapparatuur.
Dit is geen 9-5 baan; je mentaliteit is: mijn klant is tevreden en dan pas is de doelstellingen behaald.  We vragen die flexibiliteit van je.
Je moet geen hekel hebben aan autorijden, want je werkgebied is de BeNeLux.
Het is zowel een buiten- als binnendienst functie en je hebt een adviserende taak voor het oplossen van een lekkage probleem. Je rapporteert en brengt verslag uit van de uitgevoerde projecten aan de leidinggevende en daartoe bevoegde instanties.
Verder ben je daadkrachtig en neem je maatregelen op het moment dat een situatie daar om vraagt. Ook genereer je vervolgopdrachten.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • In bezit van minimaal rijbewijs B
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in schrift als taal
  • Het bezit van een geldig VCA certificaat is een pre
  • (Installatie) technische affiniteit
  • Goede computervaardigheden en inhoudelijke kennis van MS-office
  • Het verwerven van kennis en inzicht in het functioneren en toepassen van de meetinstrumenten
  • Enkele jaren relevante werkervaring in de installatietechniek (servicemonteur) of lekdetectie

Solliciteren
Als je enthousiast bent geworden over ons bedrijf en de functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv. We zullen je sollicitatie met genoegen in behandeling nemen.
Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail via: info@lekk.nl. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. Bel dan naar ons telefoonnummer: 088-8448448.