Maak kennis met ons team

Bas van Herel
Bas van HerelDirecteur / Eigenaar

Het is vooral de diversiteit van onze dynamische branche die ervoor zorgt dat de werkdagen voorbij vliegen. Ons vak vraagt om creativiteit. De juiste meettechnieken inzetten, deze combineren en de resultaten hiervan op logische wijze analyseren. Juist die mix maakt dat ik me in onze werkomgeving erg thuis voel.

Sinds 2006 ben ik actief in de wereld van lekdetectie en bouwfysisch onderzoek. Vanaf 2015 heb ik de stap gezet om mijn eigen visie toe te passen op de steeds veranderende vraag in de markt. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij betrouwbaarheid, specialistische kennis en kwaliteit de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

Inmiddels hebben we een tiental specialisten in dienst welke dagelijks werken aan de meest uitdagende onderzoeken en droogprojecten.

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij LEKK als planner/office manager.

Na mijn HBO opleiding bouwkunde ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een architectenbureau als bouwkundig medewerker. Na deze periode ben ik 10 jaar actief geweest als werkvoorbereider bij een (bouw gerelateerd) productiebedrijf.

Bij LEKK kan ik deze ervaringen combineren en een stukje van de puzzel zijn om de diverse opdrachten tot een goed einde te brengen. Met alle ervaring en kunde van het huidige team zal dit vast en zeker lukken!

Bas Theuws
Bas TheuwsOfficemanager & bouwkundig adviseur
Vacature
VacatureAdministratief Medewerker / planner

Ben jij iemand die in dit leuke team wil werken?

Wij zoeken een duizendpoot die onze technici (leiding lekkage- en droogspecialisten) kan inplannen en aansturen. Daarnaast draag je zorg voor de projectadministratie van offerte tot facturatie.

Durf jij de uitdaging aan? Dan horen we graag van je!

Ik ben in 2023 bij LEKK begonnen om de financiële administratie op me te nemen. Voordat ik bij LEKK kwam werken heb ik al heel wat jaartjes werkervaring opgedaan.

De laatste jaren van mijn werkleven wil ik graag beleven in dit mooie en gemoedelijke bedrijf. Ik voel me erg thuis in het leuke team van enthousiaste mensen. Het is zo bijzonder dat er aandacht is voor mij.

Je kan van mij een mailtje verwachten, of me aan te telefoon krijgen op dinsdagen en donderdagen. Dat zijn de dagen dat ik werk totdat ik in 2025 mijn pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt.

Anja Moeskops
Anja MoeskopsFinanciële administratie
Ellen van Beers
Ellen van BeersFinanciële administratie

Ik voel me, sinds 2016, als een vis in het water op kantoor. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Van het inplannen van opdrachten en voorbereiden daarvan tot het contact met opdrachtgevers en bewoners via telefoon en e-mail. Daarnaast houd ik ook de financiële administratie bij.

‘Geen dag is hetzelfde’ En dat vind ik heerlijk. We werken met zoveel verschillende opdrachtgevers en mensen. Allemaal uniek en met hun eigen situatie.

LEKK is een flexibel en zeer prettig bedrijf om voor te werken. We zijn een hecht team en goed op elkaar ingespeeld.
Door de korte lijnen kunnen we snel handelen en doen voor onze klanten ons uiterste best.

Als bouwkundig onderzoeker bij LEKK zit ik helemaal op mijn plek. De diversiteit tussen het buiten onderzoeken van panden en het binnen rapporteren is voor mij een ideale afwisseling.

Elk onderzoek van fundering tot het dak is elke keer weer een uitdaging. Het is leuk om complexe bouwkundige problemen in kaart te kunnen brengen en de klant verder te helpen met een op maat gemaakte oplossing, zodat de lekkages opgelost kunnen worden. We zijn een klein en hecht bedrijf met leuke en gemotiveerde medewerkers waardoor we vaak snel kunnen schakelen.

Mijn specialisatie is bouwkundig onderzoek en werkgebied is Zuid- en West-Nederland.

Freddy Winters
Freddy WintersBouwkundig Onderzoeker
Jeroen van Bodegom
Jeroen van BodegomBouwkundig Onderzoeker

Na mijn opleiding bouwkunde aan de hogeschool in Tilburg ben ik in 2005 begonnen in de bouwwereld. Sinds 2007 ben ik actief als adviseur en sinds 2010 als onderzoeker van bouwkundige vraagstukken.

De variatie en de uitdaging van dit vak vindt ik aantrekkelijk. Hierdoor raak ik extra gemotiveerd om ook de meest uitdagende projecten tot een goed einde te brengen.

Vaak zijn al diverse partijen betrokken bij een lekkage, ons doel is om de laatste schakel te zijn, waarna de vochtschade definitief kan worden verholpen.

Mijn specialisatie is bouwfysisch onderzoek en mijn werkgebied is voornamelijk Zuid-Nederland.

In januari 2022 ben ik begonnen als projectleider droogtechniek bij LEKK.

Een leuke carrière switch na een kleine 20 jaar ervaring op gedaan te hebben in de droge afbouw, het afwerken van vloeren en raambekleding.
In de desbetreffende branches heb ik ervaring opgedaan met calculatie, plannen, voorbereiding en het leiden van projecten. De opgedane ervaringen kan ik bij LEKK goed gebruiken.

Na twee jaar werd me duidelijk dat het onderzoeken van de oorzaak van al die vochtproblemen goed bij me past. Eind 2023 heb ik intern op de functie Bouwkundig Onderzoeker gesolliciteerd. Mijn HBO opleiding bouwkunde en de kennis van onze afdeling droogtechniek komt goed van pas. Nu kan ik me vastbijten in complexe bouwkundige en bouwfysische vraagstukken.

Niels Buijtels
Niels BuijtelsBouwkundig Onderzoeker
Sander Dignum
Sander DignumLekkagespecialist

Vanaf 2010 ben ik aan het werk in de wereld van lekdetectie en het onderzoeken van lekkages in leidingen. Dit is mijn specialiteit. In 2021 heb ik de switch gemaakt naar LEKK om mezelf nog meer te ontwikkelen. Hier werken we aan nog complexere lekkages en zetten we extra stappen om ook de zeer lastige lekkages te kunnen vinden. Van deze stap heb ik geen spijt en voel me erg thuis in dit team.

Dagelijks komen we bij de mensen thuis om ze te helpen met het oplossen van het lekkageprobleem. Wij worden vooral ingeschakeld als er al onderzoeken door anderen zijn uitgevoerd, of terugkerende (hardnekkige) lekkages. Dat is de grootste uitdaging voor mij en houd me scherp.

Omdat ik zelf woon in Noord-Holland is mijn werkgebied voornamelijk de randstad.

Na 10 jaar ervaring als installateur/loodgieter hebt ik mijn praktijkkennis gebruikt om aan de slag te gaan als werkvoorbereider bij een installatiebedrijf. Hier heb ik wederom een jaar of 9 met plezier gewerkt, maar voelde dat het tijd werd om een nieuwe stap te zetten. Het installatievak bleef mijn interesse wekken en vanuit de installatiemarkt ben ik in contact gekomen met lekdetectie. Dit leek me een mooie nieuwe uitdaging en sinds begin 2021 ben ik aan de slag gegaan bij LEKK.

Het leukste aan mijn werk vind ik het directe klantcontact. Dat miste ik bij mijn vorige functie en dat heb ik nu weer teruggevonden in mijn dagelijkse werkdag.

Het is leuk om bij een bedrijf te werken waar kwaliteit en aandacht voor de klant centraal staat. Ik kan terugvallen op een team met veel ervaring en gezelligheid.

Karel Wilborts
Karel WilbortsLekkagespecialist
Rob Schellens
Rob SchellensLekkagespecialist

In 2023 heb ik de stap gezet om als lekkagespecialist bij LEKK BV aan de slag te gaan. Daarvoor heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt in de installatietechniek. Het allerleukst vond ik om de steeds nieuw ontwikkelde technieken bij te houden. Mijn specialisme was daarom de exclusieve woningbouw. Daar is service en klantgericht werken een must en dat ligt me goed.

Het is fijn om bij LEKK ook bij mensen thuis te komen om meer inzicht te geven in de lekkageproblemen in hun woning. Na het onderzoek ga je met een goed gevoel de auto in en kan de opgedane kennis en expertise worden verwerkt in een rapport.

Omdat ik zelf veel kennis heb van hoe een lekkage goed of efficiënt kan worden hersteld is het elke keer een uitdaging om dit ook op die manier over te brengen naar onze opdrachtgevers.

Mijn specialisatie is onderzoek naar leidinglekkages en mijn werkgebied is Zuid-Nederland.

In 2021 ben ik gestart met de interne opleiding bij droogtechniek. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot Projectleider Droogtechniek bij LEKK B.V.

De diversiteit en variatie van dit werk, geen enkele vochtschade en situatie is hetzelfde, spreekt me erg aan. Door op locatie ernaar te streven elk vochtprobleem zo snel en goed mogelijk te drogen, zodat een spoedig herstel van de schade gerealiseerd kan worden, is voor mij de grote uitdaging! Ik ben erg pragmatisch ingesteld en vind het leuk in in teamverband te werken. Dit in combinatie met het samenwerken met mijn kundige collega’s en het werken met de moderne apparatuur maakt het voor mij een prachtbaan.

De tijd en ruimte die geboden wordt om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied ervaar ik ook als zeer prettig, kortom elke dag veel werkplezier!

René van der Heijden
René van der HeijdenProjectleider Droogtechniek
Rob Vosters
Rob VostersDroogtechnicus

Na jaren in de technische sector (metaal) te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Door een intensieve ‘incompany’ opleiding te volgen heb ik veel kennis van meetinstrumenten en droogapparatuur opgedaan. Daarnaast ben ik begonnen met een bouwkundige cursus. Ook is er actieve begeleiding op projectniveau en zorgen we als team voor een optimaal droogtraject.

Het is dankbaar werk, mede doordat definitief herstelwerk kan worden uitgevoerd als onze droging wordt opgeleverd. Dat vindt de klant vaak een fijn vooruitzicht.

Wat vooral uitdagend is bij LEKK zijn onze gecombineerde droogprojecten. Uitvoering van complexe onderzoeken worden verweven in het droogtraject. Een nauwe en intensieve samenwerking met mijn collega’s is hierbij erg leuk.

In 2024 ben ik gestart bij LEKK Droogtechniek. Hier zal ik mijn creativiteit tot uiting brengen om de droogprojecten efficiënt mee uit te voeren.

Mijn handen zijn gemaakt om mee te werken, en ik ben niet bang om ze vies te maken. Hier krijg ik energie van. Het is leuk om samen met mijn collega’s van droogtechniek een goed team te vormen. Onze achtergrond en daarmee de verschillende inzichten maken dat we elkaar goed aanvullen en gelukkig kunnen we samen op een gezellige manier werken.

Wil jij mij tegenkomen op de werkvloer? Maak dan een afspraak om jouw woning, kantoor of schoolgebouw te laten drogen.

Mark van Eijk
Mark van EijkDroogtechnicus

Binnenklimaat &
Binnenmilieu onderzoek

Schimmels en stank. U ziet ze liever gaan dan komen. Helaas voor u zijn schimmels erg lastig te bestrijden en is er maar één remedie. Onderzoek naar de exacte oorzaak. Het zomaar verwijderen van schimmels neemt de oorzaak niet weg en in de meeste gevallen zal de schimmel terugkomen.

Lekdetectie /
Bouwkundig onderzoek

Lekkages en vochtschades, iedereen krijgt er direct of indirect wel ooit mee te maken. Het gaat in de meeste gevallen om een langdurig (en onzichtbaar) proces. Zeker omdat vrijwel niemand de verantwoordelijkheid neemt om alles op te lossen. Voor u telt maar één ding, zo snel mogelijk naar een oplossing!

Thermografisch & Energietechnisch onderzoek

Energie, we moeten er zuinig mee omgaan. Het aanbrengen van verbeteringen m.b.t. verwarming, koeling, isolatie en ventilatie kan niet zomaar. Al deze zaken zijn op elkaar afgestemd. Onderzocht dient te worden of aanpassingen effect hebben op energie-besparing, maar ook op comfortklachten.

Benieuwd naar ons deskundig oordeel?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag.