Maak kennis met ons team

Onze specialisten staan voor u klaar!

Bas van Herel
Bas van HerelDirecteur / Eigenaar

Het is vooral de diversiteit van onze dynamische branche die ervoor zorgt dat de werkdagen voorbij vliegen. Ons vak vraagt om creativiteit. De juiste meettechnieken inzetten, deze combineren en de resultaten hiervan op logische wijze analyseren. Juist die mix maakt dat ik me in onze werkomgeving erg thuis voel.

Sinds 2006 ben ik actief in de wereld van lekdetectie en bouwfysisch onderzoek. Vanaf 2015 heb ik de stap gezet om mijn eigen visie toe te passen op de steeds veranderende vraag in de markt. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij betrouwbaarheid, specialistische kennis en kwaliteit de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

Deze speerpunten stralen onze medewerkers uit, maar worden ook verwerkt in ons eindproduct; een helder en pragmatisch rapport.

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij LEKK als planner/office manager.

Na mijn HBO opleiding bouwkunde ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een architectenbureau als bouwkundig medewerker. Na deze periode ben ik 10 jaar actief geweest als werkvoorbereider bij een (bouw gerelateerd) productiebedrijf.

Bij LEKK kan ik deze ervaringen combineren en een stukje van de puzzel zijn om de diverse opdrachten tot een goed einde te brengen. Met alle ervaring en kunde van het huidige team zal dit vast en zeker lukken!

Bas Theuws
Bas TheuwsOfficemanager/ planner
T. 06-42668334
Ellen van Beers
Ellen van BeersFinanciële administratie
T. 088-8448448

Ik voel me als een vis in het water op kantoor. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Van het inplannen van opdrachten en voorbereiden daarvan tot het contact met opdrachtgevers en bewoners via telefoon en e-mail. Daarnaast houd ik ook de financiële administratie bij.

‘Geen dag is hetzelfde’ En dat vind ik heerlijk. We werken met zoveel verschillende opdrachtgevers en mensen. Allemaal uniek en met hun eigen situatie.

LEKK is een flexibel en zeer prettig bedrijf om voor te werken. We zijn een hecht team en goed op elkaar ingespeeld.
Door de korte lijnen kunnen we snel handelen en doen voor onze klanten ons uiterste best.

Als bouwkundig onderzoeker bij LEKK zit ik helemaal op mijn plek. De diversiteit tussen het buiten onderzoeken van panden en het binnen rapporteren is voor mij een ideale afwisseling.

Elk onderzoek van fundering tot het dak is elke keer weer een uitdaging. Het is leuk om complexe bouwkundige problemen in kaart te kunnen brengen en de klant verder te helpen met een op maat gemaakte oplossing, zodat de lekkages opgelost kunnen worden. We zijn een klein en hecht bedrijf met leuke en gemotiveerde medewerkers waardoor we vaak snel kunnen schakelen.

Mijn specialisatie is bouwkundig onderzoek en werkgebied is Zuid- en West-Nederland.

Freddy Winters
Freddy WintersBouwkundig onderzoeker
T. 06-39611688
Jeroen van Bodegom
Jeroen van BodegomBouwkundig onderzoeker
T. 06-41282357

Na mijn opleiding bouwkunde aan de hogeschool in Tilburg ben ik in 2005 begonnen in de bouwwereld. Sinds 2007 ben ik actief als adviseur en sinds 2010 als onderzoeker van bouwkundige vraagstukken.

De variatie en de uitdaging van dit vak vindt ik aantrekkelijk. Hierdoor raak ik extra gemotiveerd om ook de meest uitdagende projecten tot een goed einde te brengen.

Vaak zijn al diverse partijen betrokken bij een lekkage, ons doel is om de laatste schakel te zijn, waarna de vochtschade definitief kan worden verholpen.

Mijn specialisatie is bouwfysisch onderzoek en mijn werkgebied is voornamelijk Zuid-Nederland.

In januari 2019 ben ik begonnen als lekkage specialist bij LEKK. Inmiddels ben ik al sinds 2009 aan het werk in de wereld van lekdetectie. Elke dag blijft een nieuwe uitdaging door de enorme diversiteit van schades en lekkages die bij ons binnenkomen.

Het geeft me een goed gevoel dat wij als team ervoor zorgen dat onze klanten geholpen worden om van (langdurige) lekkage of vochtschade af te komen. Daarbij beschikken we over zeer geavanceerde meetapparatuur die samen met onze kennis ervoor zorgt dat we een helder rapport kunnen opstellen zodat de lekkage zo spoedig mogelijk kan worden verholpen.

Mijn specialisatie is onderzoek naar leidinglekkage en werkgebied is voornamelijk Limburg/ Zuid-Nederland.

Ruud Kox
Ruud KoxLekkage specialist
T. 06-38170011
Karel Wilborts
Karel WilbortsLekkage specialist
T. 06-18577868

Na 10 jaar ervaring als installateur/loodgieter hebt ik mijn praktijkkennis gebruikt om aan de slag te gaan als werkvoorbereider bij een installatiebedrijf. Hier heb ik wederom een jaar of 9 met plezier gewerkt, maar voelde dat het tijd werd om een nieuwe stap te zetten. Het installatievak bleef mijn interesse wekken en vanuit de installatiemarkt ben ik in contact gekomen met lekdetectie. Dit leek me een mooie nieuwe uitdaging en sinds begin 2021 ben ik aan de slag gegaan bij LEKK.

Het leukste aan mijn werk vind ik het directe klantcontact. Dat miste ik bij mijn vorige functie en dat heb ik nu weer teruggevonden in mijn dagelijkse werkdag.

Het is leuk om bij een bedrijf te werken waar kwaliteit en aandacht voor de klant centraal staat. Ik kan terugvallen op een team met veel ervaring en gezelligheid.

Vanaf 2010 ben ik aan het werk in de wereld van lekdetectie en het onderzoeken van lekkages in leidingen. Dit is mijn specialiteit. Onlangs heb ik de switch gemaakt naar LEKK om mezelf nog meer te ontwikkelen. Hier werken we aan nog complexere lekkages en zetten we extra stappen om ook de zeer lastige lekkages te kunnen vinden. Van deze stap heb ik geen spijt en voel me erg thuis in dit team.

Dagelijks komen we bij de mensen thuis om ze te helpen met het oplossen van het lekkageprobleem. Wij worden vooral ingeschakeld als er al onderzoeken door anderen zijn uitgevoerd, of terugkerende (hardnekkige) lekkages. Dat is de grootste uitdaging voor mij en houd me scherp.

Omdat ik zelf woon in Noord-Holland is mijn werkgebied voornamelijk de randstad.

Sander Dignum
Sander DignumLekkage specialist
T. 06-41944141
Niels Buijtels
Niels BuijtelsProjectleider Droogtechniek
T. 06-28794044

In januari 2022 ben ik begonnen als projectleider droogtechniek bij LEKK.

Een leuke carrière switch na een kleine 20 jaar ervaring op gedaan te hebben in de droge afbouw, het afwerken van vloeren en raambekleding.
In de desbetreffende branches heb ik ervaring opgedaan met calculatie, plannen, voorbereiding en het leiden van projecten. De opgedane ervaringen kan ik bij LEKK goed gebruiken.
Naast het gebruikelijke kantoorwerk kun je me ook tegenkomen op de werkvloer bij het uitvoeren van controlemetingen en het installeren van projecten. Het is leuk en leerzaam om ook wel eens de handjes uit de mouwen te mogen steken. Door het kleinschalige team van droogtechniek zijn de lijntjes kort en de werkzaamheden divers.

Gelukkig wordt er bij LEKK ook veel aandacht geschonken aan het opleiden en het opdoen van ervaring. Met enige regelmaat mogen we een dagje meekijken met onze collega’s van bouwkundig onderzoek en lekdetectie. Hierdoor wordt ons kennisniveau wat betreft vochtproblematiek nog verder vergroot.

Na jaren als projectleider in de technische sector (metaal) te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren heb ik een aantal keren in de weekenden geassisteerd bij droogprojecten van LEKK. Ik wist dus al een beetje wat met te wachten stond. Door een intensieve ‘incompany’ opleiding te volgen heb ik veel kennis van meetinstrumenten en droogapparatuur opgedaan. Daarnaast ben ik begonnen met een bouwkundige cursus. Ook is er actieve begeleiding op projectniveau en zorgen we als team voor een optimaal droogtraject.

Het is dankbaar werk, mede doordat definitief herstelwerk kan worden uitgevoerd als onze droging wordt opgeleverd. Dat vindt de klant vaak een fijn vooruitzicht.

Wat vooral uitdagend is bij LEKK zijn onze gecombineerde droogprojecten. Uitvoering van complexe onderzoeken worden verweven in het droogtraject. Een nauwe en intensieve samenwerking met mijn collega’s is hierbij erg leuk.

Bart Geven
Bart GevenDroogtechnicus
T. 06-38170015
René van der Heijden
René van der HeijdenJunior Droogspecialist
T. 06-43457292

Eind 2021 ben ik gestart met de interne opleiding bij droogtechniek. Inmiddels ben ik aan de slag gegaan als Junior Droogspecialist bij LEKK B.V.

De diversiteit en variatie van dit werk, geen enkele vochtschade en situatie is hetzelfde, spreekt me erg aan. Door op locatie ernaar te streven elk vochtprobleem zo snel en goed mogelijk te drogen, zodat een spoedig herstel van de schade gerealiseerd kan worden, is voor mij de grote uitdaging! Ik ben erg pragmatisch ingesteld en vind het leuk in in teamverband te werken. Dit in combinatie met het samenwerken met mijn kundige collega’s en het werken met de moderne apparatuur maakt het voor mij een prachtbaan.

De tijd en ruimte die geboden wordt om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied ervaar ik ook als zeer prettig, kortom elke dag veel werkplezier!

Ik ben in 2023 bij LEKK begonnen om de financiële administratie op me te nemen. Voordat ik bij LEKK kwam werken heb ik al heel wat jaartjes werkervaring opgedaan.

De laatste jaren van mijn werkleven wil ik graag beleven in dit mooie en gemoedelijke bedrijf. Ik voel me erg thuis in het leuke team van enthousiaste mensen. Het is zo bijzonder dat er aandacht is voor mij.

Je kan van mij een mailtje verwachten, of me aan te telefoon krijgen op dinsdagen en donderdagen. Dat zijn de dagen dat ik werk totdat ik in 2025 mijn pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt.

Anja Moeskops
Anja MoeskopsFinanciële administratie
T. 088-8448448

Binnenklimaat &
Binnenmilieu onderzoek

Schimmels en stank. U ziet ze liever gaan dan komen. Helaas voor u zijn schimmels erg lastig te bestrijden en is er maar één remedie. Onderzoek naar de exacte oorzaak. Het zomaar verwijderen van schimmels neemt de oorzaak niet weg en in de meeste gevallen zal de schimmel terugkomen.

Lekdetectie /
Bouwkundig onderzoek

Lekkages en vochtschades, iedereen krijgt er direct of indirect wel ooit mee te maken. Het gaat in de meeste gevallen om een langdurig (en onzichtbaar) proces. Zeker omdat vrijwel niemand de verantwoordelijkheid neemt om alles op te lossen. Voor u telt maar één ding, zo snel mogelijk naar een oplossing!

Thermografisch & Energietechnisch onderzoek

Energie, we moeten er zuinig mee omgaan. Het aanbrengen van verbeteringen m.b.t. verwarming, koeling, isolatie en ventilatie kan niet zomaar. Al deze zaken zijn op elkaar afgestemd. Onderzocht dient te worden of aanpassingen effect hebben op energie-besparing, maar ook op comfortklachten.

Benieuwd naar ons deskundig oordeel?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag.