Grote betrokkenheid waarbij kennis, betrouwbaarheid en helderheid de kernpunten vormen waar klanten op kunnen rekenen

LEKK is een gespecialiseerd en dynamisch adviesbureau met ruime werkervaring op het gebied van non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel.

Met passie werken wij aan een gezonder leefklimaat en de gezamenlijke oplossing van uw probleem. Onze medewerkers zijn actief vanuit geheel Nederland, waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in Bladel, het hart van de Benelux.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij specialistische kennis, focus, betrouwbaarheid en heldere communicatie de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

Analyses
gebaseerd op feitelijke metingen

LEKK gebruikt een scala aan geavanceerde meettechnieken en beschikt over een groot kennisnetwerk. Meetinstrumenten zijn doelgericht aangeschaft waarbij elk onderzoek vraagt om zijn eigen of gecombineerde meetmethode. Onze kracht ligt in de specialistische toepassing van meetinstrumenten en het combineren van meettechnieken.

Het traceren van de oorzaak van vocht- en schimmelschade en (bouwkundige) lekkages is specialistenwerk. Ervaring is een must. Tijdens een onderzoek gebruiken wij de beste meetinstrumenten in combinatie met diverse meetmethoden, zoals het simuleren van verschillende voorkomende situaties. LEKK is gespecialiseerd in deze werkwijze en daardoor ontvangt u het hoogste rendement uit onze onderzoeksresultaten.

Maak kennis met ons team van specialisten

“Dankzij jullie deskundig onderzoek kon de lekkage worden getraceerd wat twee andere bedrijven eerder niet was gelukt, goed werk!”

Toon Luyten

“Ik ben ontzettend blij met jullie zeer goede hulp, op grond van mijn ervaring met jullie bedrijf zal ik wanneer het nodig is mond tot mond reclame maken voor LEKK”

Ruud Aalders

“LEKK heeft ons uitstekend geholpen, in een tijd waarin veel geregeld en gedaan moet worden houden zij zich aan iedere afspraak, meting én denken ze mee om toekomstige problemen voor te zijn. Topservice.”

Bart van Gestel

“Ik ben zeer tevreden over het onderzoek en ik wil jullie daarvoor bedanken. We zijn hierdoor eindelijk af van onze geurklachten!”

Inge Schondermark

“Bedankt voor de snelle service en deskundige expertise met duidelijk verslag en fotoreportage. Wellicht dat ik in de toekomst nog van jullie diensten gebruik ga maken. In mijn werk heb ik met regelmaat te maken met lekkages en bouwtechnische zaken.”

Theo Mollen

“Jeroen heeft vrijdagavond tot laat doorgezocht naar de oorzaak van onze lekkage. Op zaterdag het rapport nog gemaakt zodat het er vanochtend al was. Een topservice!”

Margo Remie

Binnenklimaat &
Binnenmilieu onderzoek

Schimmels en stank. U ziet ze liever gaan dan komen. Helaas voor u zijn schimmels erg lastig te bestrijden en is er maar één remedie. Onderzoek naar de exacte oorzaak. Het zomaar verwijderen van schimmels neemt de oorzaak niet weg en in de meeste gevallen zal de schimmel terugkomen.

Lekdetectie /
Bouwkundig onderzoek

Lekkages en vochtschades, iedereen krijgt er direct of indirect wel ooit mee te maken. Het gaat in de meeste gevallen om een langdurig (en onzichtbaar) proces. Zeker omdat vrijwel niemand de verantwoordelijkheid neemt om alles op te lossen. Voor u telt maar één ding, zo snel mogelijk naar een oplossing!

Thermografisch & Energietechnisch onderzoek

Energie, we moeten er zuinig mee omgaan. Het aanbrengen van verbeteringen m.b.t. verwarming, koeling, isolatie en ventilatie kan niet zomaar. Al deze zaken zijn op elkaar afgestemd. Onderzocht dient te worden of aanpassingen effect hebben op energie-besparing, maar ook op comfortklachten.

Benieuwd naar ons deskundig oordeel?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag.