Vacature
Bouwkundig Onderzoeker

“Vanwege de sterke groei van ons bedrijf
zijn wij op zoek naar een enthousiaste
bouwkundig onderzoeker in de regio Utrecht!”

Over ons

LEKK is een gespecialiseerd en dynamisch adviesbureau met ruime werkervaring op het gebied van non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij specialistische kennis, focus, betrouwbaarheid en heldere communicatie de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

We zijn trots op ons nieuwe kantoor waar we samen een optimale werksfeer hebben gecreëerd. Wil jij hiervan proeven?

De functie (40 uur p.w.)
Als bouwkundig onderzoeker voer je onderzoek uit naar diverse bouwkundige lekkages, maar ook bouwfysische vraagstukken. Inmiddels hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd in het opsporen van hardnekkige lekkages aan daken, gevels en kelders die vaak maanden tot jaren actief zijn. Het doel van jouw onderzoek is het besparen van herstelkosten door de juiste gebreken in kaart te brengen en een passend en pragmatisch advies te geven. Je werkt in een team met drie andere bouwkundig specialisten. Binnen dit team is veel overleg en samen lossen we de problemen van onze klanten op.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Takenpakket
Je start vanuit thuis of kantoor en gaat meestal zelfstandig op pad met een bedrijfswagen vol droog- en inspectieapparatuur. Dit is geen 9-5 baan; je mentaliteit is: mijn klant is tevreden en dan pas is de doelstelling behaald. We vragen die flexibiliteit van je. Je moet geen hekel hebben aan autorijden, want je werkgebied is de BeNeLux. Het is zowel een buiten- als binnendienst functie en je hebt een adviserende taak ten aanzien van bouwkundige gebreken. Je rapporteert en brengt verslag uit van de uitgevoerde projecten aan de leidinggevende en daartoe bevoegde instanties. Verder ben je daadkrachtig en neem je maatregelen op het moment dat een situatie daar om vraagt.

Functie-eisen

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Bouwkundige opleiding
  • In bezit van minimaal rijbewijs B
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in schrift als taal
  • Het bezit van een geldig VCA certificaat is een pre
  • Het verwerven van kennis en inzicht in het functioneren en toepassen van de meetinstrumenten

Solliciteren
Als je enthousiast bent geworden over ons bedrijf en de functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv. We zullen je sollicitatie met genoegen in behandeling nemen.
Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail via: info@lekk.nl. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. Bel dan naar ons telefoonnummer: 088-8448448.