Schimmels,
donkere vochtplekken
of geurklachten?

“Mijn huisarts heeft geen verklaring voor mijn klachten. Ik heb al tijden last van een verkoudheid en ik slaap slecht.”

Binnenklimaat & binnenmilieu onderzoek
Schimmels en stank. U ziet ze liever gaan dan komen. Helaas voor u zijn schimmels erg lastig te bestrijden en is er maar één remedie. Onderzoek naar de exacte oorzaak. Het zomaar verwijderen van schimmels neemt de oorzaak niet weg. En in de meeste gevallen zal de schimmel terugkomen, doordat sporen achterblijven op de ondergrond. Daarnaast zijn schimmels in huis erg slecht voor de gezondheid en zorgt het voor klachten aan luchtwegen en veroorzaakt het hoofdpijn en geeft het een futloos gevoel.

Omschrijving van het onderzoek
Om de oorzaak van de overlast weg te nemen is onderzoek nodig. Tijdens zo’n onderzoek worden alle zaken bekeken welke invloed kunnen hebben op de klachten die u ervaart. Denk hierbij aan CO2 waarden, temperatuur en luchtvochtigheid. Maar ook de wijze van verwarmen, koelen en zelfs de isolatiewaarde van de woning hebben invloed op comfortklachten.

Duidelijke rapportages
Na afloop van het onderzoek is een grote hoeveelheid aan meetgegevens beschikbaar. De analyse hiervan is deskundigenwerk, het begrijpelijk verwerken van alle informatie in een rapport is minstens zo belangrijk. U wilt uiteindelijk weten wat de exacte oorzaak is om verbeteringen te kunnen aanbrengen. Alleen door uw klacht serieus te nemen en te luisteren naar u als klant kunnen wij de juiste oplossing aandragen.

Benieuwd naar ons deskundig oordeel?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag.