Vacature 
Administratief Medewerker

“Wij willen graag salaris ontvangen, maar dat kan alleen
als er iemand is die facturen maakt en verstuurd.
Kan jij dat voor ons regelen?”

Over ons

LEKK B.V. heeft zich de laatste jaren sterk op de markt gezet door dé specialist te zijn in non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel.

Met passie werkt ons team aan de meest uiteenlopende waterschades. Omdat dit wordt opgemerkt in de markt groeien wij snel en daarom zijn we op zoek naar echte specialisten.

Nadat we onze specialistische diensten hebben uitgevoerd willen we deze graag factureren en we zoeken wij iemand die ons hierin ondersteund. Ben jij diegene?

De functie (16 uur p.w.)
Als administratief medewerker werk je samen met de planner, het management en de technisch specialisten op kantoor. Kerntaken zijn het maken, verzenden en inboeken van verkoopfacturen.

Om te weten hoe het er op de werkvloer aan gaat, ga je ook eens mee op pad om alle facetten binnen ons bedrijf te leren kennen. Zodoende leer je je collega’s goed kennen, maar vooral ook het werk wat ze dagelijks verrichten.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Takenpakket
Je werkt op kantoor in Bladel direct samen met de planner en het management. Het is een binnendienst functie en je hebt een financiële rol in het bedrijf. Je maakt, verzendt en boekt verkoopfacturen in. Omdat we een klein en specialistisch bedrijf zijn, kunnen er ook weer nieuwe taken op je pad komen.

Wij vragen

  • Kennis van Unit4 – Exact bedrijfssoftware
  • Kennis van MS-office
  • Sociale mensen die planmatig werken en het eigen werk te structureren
  • Technische affiniteit

Wij bieden

  • Een leuk team met een prettige werksfeer
  • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bedrijfsuitjes, borrels, complimenten en attenties
  • Hippe werkplek

Solliciteren
Als je enthousiast bent geworden over ons bedrijf en de functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv. We zullen je sollicitatie met genoegen in behandeling nemen.
Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail via: info@lekk.nl. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. Bel dan naar ons telefoonnummer: 088-8448448.