Vacature
ervaren droogtechnicus

“Specialistisch drogen vraagt om een specialist,
hiernaar zijn wij op zoek.
Ben jij die enthousiaste droogtechnicus uit de Kempen?”

Over ons

LEKK B.V. heeft zich de laatste jaren sterk op de markt gezet door dé specialist te zijn in non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel. Droogtechniek is hier vaak een onderdeel van.

Met passie werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende waterschades. Omdat dit wordt opgemerkt in de markt groeien wij snel en daarom zijn we op zoek naar echte specialisten.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij kennis, betrouwbaarheid en een pragmatische communicatie de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

De functie (40 uur p.w.)
Als droogtechnicus ben je verantwoordelijk voor het gecontroleerd drogen van vloeren, daken, gevels en andere objecten. Vaak is onze droging een onderdeel van een onderzoek. Je werkt dus nauw samen met je collega’s en rapporteert dagelijks over de diverse projecten. Het doel van jouw werk is om de droogtijd zo kort mogelijk te houden. Daarnaast monitor je door middel van metingen en inspecties de voorgang van het droogproces en herken je afwijkende meetresultaten. Zodoende kan de droging worden bijgestuurd en/of organiseer je een aanvullend onderzoek. We zoeken iemand met enkele jaren werkervaring die als teamleider kan functioneren en zich kan ontwikkelen tot manager van deze afdeling.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Takenpakket
Je start vanuit thuis of kantoor en gaat zelfstandig of met een collega op pad met een bedrijfswagen vol droog- en inspectieapparatuur. Dit is geen 9-5 baan; je mentaliteit is: mijn klant is tevreden en dan pas is de doelstelling behaald. We vragen die flexibiliteit van je. Je moet geen hekel hebben aan autorijden, want je werkgebied is de BeNeLux. Het is zowel een buiten- als binnendienst functie en je hebt een adviserende en leidinggevende taak ten aanzien van droogtechniek. Je rapporteert en brengt verslag uit van de uitgevoerde projecten aan de leidinggevende en daartoe bevoegde instanties. Verder ben je daadkrachtig en neem je maatregelen op het moment dat een situatie daar om vraagt.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Een bouwkundige achtergrond
  • In bezit van minimaal rijbewijs B-(E is een pré)
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in schrift als taal
  • Het bezit van een geldig VCA certificaat, of bereid dit te halen
  • Het verwerven van kennis en inzicht in het functioneren en toepassen van de meetinstrumenten

Solliciteren
Als je enthousiast bent geworden over ons bedrijf en de functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv. We zullen je sollicitatie met genoegen in behandeling nemen.
Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail via: info@lekk.nl. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. Bel dan naar ons telefoonnummer: 088-8448448.