Vacature
Planner / Werkvoorbereider

“Wij willen een optimale route rijden, weinig
administratie uitvoeren en op z’n tijd een praatje.
Kan jij dat voor ons regelen?”

Over ons

LEKK B.V. heeft zich de laatste jaren sterk op de markt gezet door dé specialist te zijn in non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel.

Met passie werkt ons team aan de meest uiteenlopende waterschades. Omdat dit wordt opgemerkt in de markt groeien wij snel en daarom zijn we op zoek naar echte specialisten.

Om deze specialisten optimaal te kunnen laten presteren zoeken wij iemand die ze hierin ondersteund. Een goede werkvoorbereiding en slimme planning zijn hiervoor van belang.

De functie (24-32 uur p.w.)
Als planner/werkvoorbereider werk je samen met je collega’s op kantoor. Kerntaken zijn het verzorgen van de planning van de meettechnici en de bijbehorende werkvoorbereiding. Ook nevenactiviteiten zoals facturatie, het nakijken van rapportages en opstellen van offertes behoren tot je werkzaamheden.

Om te weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat ga je in de eerste periode mee op pad om alle facetten binnen ons bedrijf te leren kennen. Zodoende leer je je collega’s goed kennen, maar vooral ook het werk wat ze dagelijks verrichten.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Takenpakket
Je werkt op kantoor in Bladel direct samen met twee collega’s. Het is een binnendienst functie en je hebt een centrale rol in het bedrijf. Je communiceert met klanten, collega’s en leveranciers en zorgt voor een optimaal bedrijfsproces. Verder ben je daadkrachtig en neem je maatregelen op het moment dat de situatie daar om vraagt. Ook zorg je voor een volledige projectadministratie en bewaak je het kostenproces.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in schrift als taal
  • Onder druk kan je efficiënt en effectief handelen
  • Je kan planmatig werken en bent in staat je eigen werk te structureren.
  • Technische affiniteit
  • In bezit van minimaal rijbewijs B

Solliciteren
Als je enthousiast bent geworden over ons bedrijf en de functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv. We zullen je sollicitatie met genoegen in behandeling nemen.
Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail via: info@lekk.nl. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. Bel dan naar ons telefoonnummer: 088-8448448.