Onderzoek binnenklimaat kantoorpand te Utrecht

De omgeving waarin we dagelijks verblijven is direct van invloed op onze gezondheid. De luchtkwaliteit in onze omgeving hangt af van vele factoren en meestal is ook niet een oorzaak aan te wijzen welke de luchtkwaliteit beïnvloeden.

Normaal zijn we ons niet bewust van de luchtkwaliteit, maar het is erg belangrijk voor u, uw bedrijf of woning. Een slechte luchtkwaliteit tast onder meer de werkprestaties van uw medewerkers aan.

De klachten

Ervaart u duidelijke klachten tijdens het verblijf in uw woning of werkplek, zoals droge ogen of mond, koude voeten is onderzoek naar het binnenklimaat in deze ruimte gewenst. Soms worden ernstigere klachten ervaren zoals vermoeidheid, stress, longproblemen of geïrriteerde luchtwegen.

Het onderzoek

Een binnenklimaatonderzoek biedt u inzicht in het binnenmilieu van uw pand. LEKK brengt de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart en komt met een op maat gemaakt advies.

We vinden het belangrijk dat we vooraf een duidelijk doel vaststellen van het onderzoek. Duidelijke klachtomschrijvingen voorafgaand aan het onderzoek zijn van groot belang. Ook onnodige of onvolledige metingen kunnen de uitkomst van het onderzoek sterk bepalen. Door een passend plan van aanpak op te stellen kunnen we samen met u tot gerichte oplossingen komen.

 Wilt u meer informatie over thermografisch & energietechnisch onderzoek?