Kleurstoftest afvoerleidingen appartementen

Het testen van afvoerleidingen kan door toepassing van kleurstoffen. LEKK werkt vaak met UV-kleurstoffen die niet zichtbaar zijn met het blote oog. Zeker als er sprake is van een grote waterlekkage kan het lekwater dat wordt voorzien van reguliere kleurstof extra schade aanbrengen. De UV-kleurstof licht enkel op als deze wordt beschenen met een krachtige UV-spot. Door meerdere kleuren toe te passen, en deze te mengen, is het tegelijkertijd testen van diverse leidingen mogelijk en kan tijd worden bespaard.

In dit geval een grote lekkage in standleiding in een centrale leidingschacht van meerdere appartementen. Het is dan wenselijk om vele kleuren te gebruiken en direct de juiste woning te kunnen aanmerken waar het lek zich bevindt.

 Wilt u meer informatie over Lekdetectie?