Nieuwbouwplannen LEKK BV

In 2021 waren de eerste gesprekken over het realiseren van een eigen bedrijfspand. In 2022 ontvingen we onze bouwvergunning en werd grond aangekocht aan de Kleine Hoeven 5 te Reusel. Een prachtig industrieterrein dat onlangs is ontwikkeld en waarop de mooiste bedrijfspanden worden gebouwd.

Alles op een duurzame manier, zodat we ons steentje kunnen bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Iets waar we met onze bouwkundige onderzoeken dagelijks mee bezig zijn. Het inademen van schone lucht, of dat nu binnen of buiten is, zorgt voor meer energie, je slaapt beter en je bent productiever.

Wij proberen in ons bedrijfspand om technologie, kennisoverdracht, sport en ontspanning bij elkaar te voegen zodat we we samen oud kunnen worden.

Ben jij benieuwd naar deze plannen, of wil je bij ons komen werken om alles van dichtbij mee te maken? Laat het even weten en we helpen je verder!

 Wilt u meer informatie over ons bedrijf?