Ruud naar de zon!

In 2010 leerden we Ruud kennen. Hij was geïnteresseerd in het werk wat we deden en had sterk het idee dat hij ook goed zou zijn in het opsporen van lekkages. Ondanks zijn werktuigbouwkundige achtergrond wist hij het vak zich in korte tijd eigen te maken en groeide hij uit tot een van de beste onderzoekers van Nederland. Geheel op eigen wijze, zeer betrokken en vakkundig, maar vooral met humor wist hij vaak de verbindende factor te zijn bij de meest complexe lekkages.

Vanaf januari gaat Ruud richting de zon! Hij is klaar voor een nieuw avontuur in zijn leven dat hij samen met zijn vrouw en twee kinderen aan gaat. Een super dappere keuze waar wij als LEKK-team volledig achter staan!

Dus wil je hem nog in actie zien? Zorg dan dat je snel een onderzoek aanvraagt, want het is zo december…

Daarna laat Ruud zijn mooie bedrijfswagen achter. Zie jij het zitten om vanaf januari achter het stuur te kruipen van een van onze prachtige Caddy’s?

Heb jij net zoveel lef, kennis, kunde en humor? Dan weet ik zeker dat we van jou ook een van beste lekkage onderzoekers van Nederland kunnen maken!

 Wilt u meer informatie over lekdetectie?