Lekkage? Drogen om de oorzaak te kunnen vaststellen!

“Door inzet van de gecontroleerde droging kon de lekkage in onze kelder worden vastgesteld.”

Specialistisch lekkage onderzoek & droogtechniek
Lekkages zijn met behulp van meetapparatuur soms moeilijk te vinden. Zeker wanneer er sprake is van een lekkage in een souterrain, kelder of dakconstructie. Als grote oppervlaktes nat zijn geworden is het noodzaak de bouwkundige constructie te drogen. Tijdens de gecontroleerde droging kan door middel van metingen de locatie van de lekkage worden vastgesteld.

Praktische aanpak
Als lekkage onderzoek, droogtechniek en herstelwerk vooraf op elkaar worden afgestemd kan in korte termijn de locatie van de lekkage worden opgespoord, de oorzaak worden hersteld en de ruimte worden gedroogd. Na volledige droging kan aansluitend het esthetisch herstelwerk plaatsvinden waardoor er een zeer korte doorlooptijd wordt gerealiseerd. Door een dergelijke praktische aanpak is LEKK in staat om complexe projecten te kunnen uitvoeren.

Toonaangevend
LEKK is toonaangevend in het creatief samenvoegen van technische kennis, innovatieve droog- & meettechnieken en ervaring. Twijfelt u of uw vochtschade of lekkage traceerbaar is, neem dan contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met u mee om te zoeken naar de oplossing van uw probleem.
LEKK kan u die oplossing bieden.

Benieuwd naar ons deskundig oordeel?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag.