Tocht, comfortklachten of
hoge energiekosten?

“Ondanks de verbeterde isolatie in ons huis zijn de energiekosten niet gedaald en hebben we nog steeds comfortklachten.”

Thermografisch & energietechnisch onderzoek
Een veel besproken onderwerp “Energie”. We moeten er zuinig mee omgaan. Er dreigt een tekort aan fossiele brandstoffen en dus reizen de energiekosten de pan uit. De hoogste tijd dus om te gaan besparen.

Energie besparen
Wat nu als die besparing uitblijft? U voorziet uw pand van isolatie, vervangt uw kozijnen voor isolerende beglazing en nog stijgt de energienota! Of ervaart u ineens comfortklachten… Hiermee had u geen rekening gehouden.

Het aanbrengen van verbeteringen met betrekking tot verwarming, koeling, isolatie & ventilatie kan niet zomaar. Al deze zaken zijn op elkaar afgestemd. Vooraf dient dus te worden onderzocht of aanpassingen effect hebben op energiebesparing, maar ook op comfortklachten.

Luchtdichtheid NEN 2686 & NEN-EN 13928
Nieuwe woningen en kantoorpanden worden gecontroleerd op luchtdichtheid. Dit om te voorkomen dat buitenlucht via naden en kieren naar binnen kan treden en vice versa. Zodoende kan verse lucht op een goede wijze door de ruimtes ventileren.

Wat kan LEKK voor u betekenen?
Wij kunnen onderzoek verrichten naar de luchtdichtheid van een pand, het in kaart brengen van luchtlekkages, maar ook de oorzaak blootleggen van de hoge energiekosten door isolatielekken aan te tonen.

Benieuwd naar ons deskundig oordeel?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag.