Vacature
Junior Droogtechnicus

“Specialistisch drogen vraagt om een specialist,
hiernaar zijn wij op zoek.
Ben jij die enthousiaste droogtechnicus uit de Kempen?”

Over ons

LEKK B.V. heeft zich de laatste jaren sterk op de markt gezet door dé specialist te zijn in non-destructief onderzoek naar lekkages en complexe vraagstukken ten aanzien van overlast door vocht, lekkage en schimmel. Droogtechniek is hier vaak een onderdeel van.

Met passie werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende waterschades. Omdat dit wordt opgemerkt in de markt groeien wij snel en daarom zijn we op zoek naar echte specialisten.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, waarbij kennis, betrouwbaarheid en een pragmatische communicatie de kernpunten zijn waarop onze klanten kunnen rekenen.

De functie (40 uur p.w.)
Als droogtechnicus ben je verantwoordelijk voor het gecontroleerd drogen van vloeren, daken, gevels en andere objecten. Vaak is onze droging een onderdeel van een onderzoek. Je werkt dus nauw samen met je collega’s en rapporteert dagelijks over de diverse projecten. Het doel van jouw werk is om de droogtijd zo kort mogelijk te houden. Daarnaast monitor je door middel van metingen en inspecties de voorgang van het droogproces en herken je afwijkende meetresultaten. Zodoende kan de droging worden bijgestuurd en/of organiseer je een aanvullend onderzoek. We zoeken iemand met een technische achtergrond die onze afdeling Droogtechniek wil komen versterken. Samen met je collega’s plaats je droogapparatuur en monitor je de voortgang van de droging.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Takenpakket
Je start vanuit ons magazijn in Bladel en gaat samen met een collega of zelfstandig op pad met een bedrijfswagen vol droog- en inspectieapparatuur. Wij werken zo veel mogelijk tijdens de kantooruren, maar vragen wel wat flexibiliteit om incidenteel buiten de reguliere werktijden actief te zijn. Je moet geen hekel hebben aan autorijden, want je werkgebied is in Nederland en België. Het is voornamelijk een buitendienst functie en je brengt verslag uit aan de leidinggevende ten aanzien van de meetresultaten en voortgang van onze droogprojecten. Naast het plaatsen en ophalen van apparatuur dient deze ook onderhouden te worden, zodat het schoon en werkend klaar staat voor een volgend project.

Functie-eisen

  • Technisch inzicht
  • Leergierig
  • Willen werken in een teamverband
  • In bezit zijn van rijbewijs B-(E is een pré)
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in schrift als taal
  • Het bezit van een geldig VCA certificaat, of bereid dit te halen
  • Het verwerven van kennis en inzicht in het functioneren en toepassen van de meetinstrumenten

Solliciteren
Als je enthousiast bent geworden over ons bedrijf en de functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv. We zullen je sollicitatie met genoegen in behandeling nemen.
Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail via: info@lekk.nl. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. Bel dan naar ons telefoonnummer: 088-8448448.